Voor wie

  

Vaak hoor ik mensen zeggen: JIj bent ook van  alle markten thuis en dat klopt. Ik voel me ook thuis op de markt  waar  vraag en aanbod bij elkaar komt  Er een mix aan mensen te vinden is, met ieder hun unieke persoonlijkheid en afkomst.

Loop jij ook op die markt en zoek je een Coach die: 

Even met je meeloopt en naar je verhaal luistert.  Je helpt bij dat wat jou dwarszit.of dat  wat je graag wilt veranderen.  Die je een Energie boost geeft en je motiveert om dat te gaan doen, wat je eigenlijk al lang had willen doen! : Zoek mij dan op

 

 Ik werk vanuit mijn Visie

 

No matter what size, colour, age or religion, You are a beautiful unique person

 

Die schoonheid  én  jouw unieke kracht zit van binnen en ik wil je graag helpen om dat  te ontdekken en in beweging te zetten.

Zodat je  weer energie krijgt en  gaat stralen en een prettiger en vitaler  leven gaat  leiden.

 

Herken jij je in één of meerdere van onderstaande situaties?

 

  • Je staat er door welke oorzaak dan ook, opeens alleen voor. En nu, elke dag voor jezelf koken, alleen eten. Dat wordt vaak iets gemakkelijks klaarmaken. Alleen leuke dingen gaan ondernemen, dat durf je niet. Je werk wordt nog belangrijker want je moet het allemaal zelf verdienen en je vindt daar tenminste afleiding en sociaal contact. Maar hoe blijf je toch goed voor jezelf zorgen en wie motiveert en steunt jou ?

Ik help je graag weer op weg

 

  • Je hebt een leuke baan, en je doet alles met plezier. Overwerken is geen moeite, dat hoort er nu eenmaal bij en het is ook nooit af. Steeds vaker denk je: Leef ik om te werken of werk ik om te leven? Na een lange werkdag ben ik uitgeblust. Ik ben ook niet meer zo gezellig voor mijn gezin/familie en vrienden.

Tijd om met mij eens te kijken hoe je dit kunt omkeren

 

                                                                                         

  • Je kijkt eens kritisch naar jezelf  als je  voor de spiegel staat en je wordt daar niet vrolijk van. Daar moet nu echt wat aan gebeuren, maar ja dat zei je een half jaar geleden ook al. Je let wel  op wat je eet, je beweegt regelmatig  en toch….. Ben je niet fit, voelt je lichaam  slap, krijg je die paar kilo’s er niet meer zo gemakkelijk af als vroeger. Je wilt geen streng dieet of beweegregiem

Nee gewoon samen met mij klein  beginnen en stap voor stap je leefpatroon aanpassen                                                                                

                                                                                               

  • Je bent altijd  voor anderen aan het zorgen en dat  is heel belangrijk voor jou. Een ander  gelukkig maken . Maar hoe gelukkig ben je zelf. Wie zorgt er voor jou als je het moeilijk hebt.  Alleen maar geven, kost uiteindelijk energie. Wat jij geeft, mag je ook terugontvangen. 

Tijd om  die  mooie kwaliteiten van je, ook voor jezelf in te zetten. 

 

Je voelt je anders dan anderen, onbegrepen of je vindt het moeilijk om contact te maken met anderen. Door een taalbarrière of omdat je een andere afkomst hebt. Je sociale netwerk wordt steeds kleiner en je voelt je vaak alleen. Je wilt graag mensen ontmoeten, nieuwe dingen ontdekken en laten zien wie je bent, maar hoe zet je die stap?

Ik luister naar jou verhaal en zet met jou een route uit, zodat  je met meer lef en zelfvertrouwen in actie komt en je dagelijkse leven prettiger wordt.

                                                              

Bovenstaande situaties kunnen ervoor zorgen dat jij je steeds minder vrolijk en fit gaat voelen of te weinig rust en  leuke ontspanning vindt.  Ik zie vaak dat mensen in een vicieuze cirkel terecht komen en er alleen niet meer uitkomen en dat vind ik zo jammer . Daarom doe ik wat ik doe.  Jou leren bewust het tij te keren en te investeren in je eigen Vitaliteit voor nu en in de toekomst.   Hoe? Dat lees je op de volgende pagina